Onze partners


VitalCampus is een netwerk van partners.
Wij werken met de beste partijen samen voor een geïntegreerd aanbod.

Bekijk onze partners

qrite

Scan. Feedback. Smile. Benieuwd naar de mening van jouw klanten? qrite geeft je volledige controle over klantfeedback. Samen met qrite bieden wij je de beste feedback. Dit hebben we gedaan op producten, verzendingen en tijdens trainingen, scholingen en events. Benieuwd? Kijk rond op de website van de feedback revolutie.

Online feedback tool

Purpose People Practice

Purpose People Practice is een netwerkorganisatie van inclusieve ondernemers. Stuk voor stuk succesvolle pioniers die kansen creëren voor mensen met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Het doel; een betekenisvolle baan voor iedereen. Helpen betekenisvolle bedrijven te groeien en succesvolle bedrijven betekenisvoller te worden.
Purpose People Practice is aandeelhouder van VitalCampus en investeert met kennis en netwerk in VitalCampus.

Bezoek de website

WordPress

Met WordPress als basis bouwen wij volledig geïntegreerde online ‘machinekamers’. Door slim om te gaan met online tools bouwen wij een op maat gemaakte toolbox waarmee organisaties online succes kunnen behalen. Van nieuwsbrief tot landingspagina’s de ondernemer krijgt de juiste tools in handen met onze samengestelde toolbox.

Bezoek de website

Specialisten

VitalCampus werkt met de beste specialisten uit de markt voor elke opdracht. Van een event organisatie tot opzetten en beheren van (online) werkplekken.
De specialisten zijn duurzaam aan VitalCampus als certificaathouder via ons Stichting Administratie Kantoor VitalCampus.

Bekijk ons team

LIFT Software

Van lead tot cash. Met LIFT software in control blijven. Met LIFT beschik je over de beste business intelligents tijdens het gehele proces. Om effectief te kunnen (bij) te sturen in je organisatie. Met deze zogenoemde Personal Services Automation (PSA) software helpen wij bedrijven de backoffice effectief te kunnen uitvoeren of voeren wij de backoffice uit.

Bezoek de website

FreshWorks

FreshWorks staat voor een frisse benadering van klantbetrokkenheid. FreshWorks biedt een uitgebreide toolbox aan om potentiele klanten te benaderen, te voorzien van de juiste informatie en te behouden. Wij werken integraal met tools uit de FreshWorks waardoor wij door de hele linie de juiste service kunnen bieden.

Bezoek de website

Tredius

Tredius adviseert (startende) zzp’ers, freelancers en andere ondernemers in alle facetten van het ondernemerschap op de cruciale punten en momenten. Van belastingadvies tot administratieve dienstverlening, van juridische bijstand tot pensioenadvies en verzekeringen. Wij nemen uw financiële zorgen uit handen zodat u in staat bent om snel en efficiënt beslissingen te nemen die zorgen voor continuïteit en stabiliteit in uw onderneming.

Bezoek de website

Partner worden?

Wil jij onderdeel zijn van ons groeiend netwerk?
Neem contact op voor de mogelijkheden

088 2633444 office@vitalcampus.nl