Onze filosofie

Vital Campus ondersteunt (het leveren van) impact. Wij helpen ondernemers en ondernemingen
bij het halen van hun maatschappelijk relevante doelen.

Bekijk onze strategie

Online first strategie

In alles wat we doen, online first. Hartstikke leuk dat je een nieuwe duurzame kledingwinkel bent begonnen, maar zoals je waarschijnlijk zelf ook doet, bestel je de kleding toch online. Daarom vinden wij het van belang dat wij ervoor zorgen dat jij eerst online bent.

Online first strategie
Meegroeiendaanbod

Meegroeiendaanbod

Ons aanbod groeit mee in het tempo van de ondernemer. Niet alles tegelijkertijd, of juist wel. Dit bepalen we samen, aan de hand van jouwn succes!

Handjes met oplossingen

We bieden handjes met solutions. Vital Campus bestaat uit een team van 5. Zo zorgen wij als team voor de beste oplossingen voor onze klanten. Elk teamlid een een specialist in zijn vakgebied en doet niets liever dan dit talent ten uitvoering brengen. Zo bouwen wij voor sociale ondernemers geweldige websites die extra omzet oplevert. Maar voeren wij ook financiele administraties uit voor sociale ondernemers. Begleiden sociale ondernemers leerlingen in een opleidingstraject? Met onze software en onze handjes nemen wij de volledige deelnemersadministratie uit handen.

Handjes met oplossingen
Wij kunnen alles!

Wij kunnen alles!

We kunnen alles; maar doen alleen wat echt nodig is en wat de ondernemer niet zelf kan/wil doen.

Zo wordt jij door de experts geholpen op het vlak waar je het graag wil, en houd je de centen in je zak wanneer je er zelf uit kunt komen!

Bekijk onze pitch!

Vul uw gegevens in en ontvang de pitch in uw inbox!

    Liever gelijk een demo? Neem dan direct contact op 088 2633444 office@vitalcampus.nl