Socialrun Shop

Stichting Socialrun wil letterlijk en figuurlijk de beweging zijn die openheid over psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met deze kwetsbaarheid stimuleert.

Bekijk de case

Impact mogelijk maken!

Tijdens de Socialrun was dit één van de spreuken die langs de route van de Socialrun hing. Hij kwam toen binnen en raakt ons nog steeds. Toen voelden we het ook direct:Socialrun: één woord één missie en hoofdletter S #meedoeniswinnen #iedereenbewogen

Frank begon in 2012 aan de Socialrun met één team omdat hij geloofde in een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen. Met deze heldere missie groeide het evenement snel uit naar 33 teams in 2018 waarbij meer dan 1.000 deelnemers een weekend meedoen aan de Socialrun. Dat is winnen.

Bekijk de video

Ondersteuning van impact

Maar meedoen en winnen kun je niet alleen. Daarom ondersteunen wij, Jan Willem en Niek, team Socialrun met Frank, Nienke en al die andere deelnemers om nog meer impact te maken. Wij doen dat op onze manier: het schaalbaar online ondersteunen van de missie. Om Socialrun nog zichtbaarder te maken hebben we deze webwinkel opgezet: coole spullen voor de deelnemers én financiële steun voor de Stichting Socialrun.

Met de opbrengst van deze shop kan de stichting de Socialrun duurzaam blijven organiseren. Op gezette tijden zullen wij hierover samen met team Socialrun communiceren.

Onze impact

Voor de webshop van socialrun hebben wij onze impact geleverd op meerdere gebieden. Dit op het gebied van communicatie, propositie, marketing, data en software. Zo hebben wij de social media een flinke boost gegeven waardoor er meer traffic naar de webshop werd gegenereerd wat resulteerde in meer omzet.

Communications
Data
Hardware
Marketing
Proposition
Software

Bekijk onze pitch!

Vul uw gegevens in en ontvang de pitch in uw inbox!

    Liever gelijk een demo? Neem dan direct contact op 088 2633444 office@vitalcampus.nl