Sleutelnet

Sleutelnet is het samenwerkingsverband van de zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord op het gebied van zorgcommunicatie.

Bekijk de case

Impact mogelijk maken!

Sleutelnet is het samenwerkingsverband van de zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord op het gebied van zorgcommunicatie. Sleutelnet heeft als doelstelling het in stand houden, uitbreiden en doorontwikkelen van elektronische gegevensuitwisseling binnen de regio. Hiermee zorgt Sleutelnet ervoor dat patiëntgegevens sneller, veiliger, vollediger en met minder inspanningen bij de juiste zorgverlener terechtkomen. Daarnaast stimuleert Sleutelnet de zorgcommunicatie tussen zorgverleners en zorgconsumenten.

Dit doet Sleutelnet in 14 gemeenten en met meer dan 36 participanten.

Webstrategie en webontwikkeling

Sleutelnet is door de veranderende omgeving sterk in ontwikkeling. Daar hoorde een nieuwe website bij. We zijn gestart met een gedegen webstrategie. Samengingen wij opzoek naar de antwoorden op de onder andere de volgende vragen: wat wil Sleutelnet online bereiken? Wie wil Sleutelnet online bereiken? Welke online tools wil Sleutelnet om de back en frontoffice te ondersteunen? Deze webstrategie hebben wij omgezet in een nieuwe website. Samen hebben wij deze gevuld met relevante content. Neem zelf een kijkje op www.sleutelnet.nl.

Onze impact

Communications
Marketing
Proposition

Bekijk onze pitch!

Vul uw gegevens in en ontvang de pitch in uw inbox!

    Liever gelijk een demo? Neem dan direct contact op 088 2633444 office@vitalcampus.nl